Uri-go voor mensen

Loading...

Gezondheidszorg

Of het nu de thuiszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg of ziekenhuiszorg betreft, urinegeuren en –vlekken komen overal voor. Deze vlekken en vervelende geuren hebben effect op het levenscomfort van de mensen. Niets is ongemakkelijker als de vervelende urinegeur als gevolg van urineverlies. Te denken valt aan urinevlekken in matrassen, kussens, (incontinentie)hoezen, vloeren (naast het toilet), tapijten en kleding.Uri-Go verwijdert de urinezuurkristallen uit ieder materiaal! Het is dus niet meer nodig om materialen te vervangen of weg te gooien. Dat scheelt ook weer op de begroting! Uri-Go zorgt ervoor dat de ruimte, maar ook kleding weer fris en urinevrij ruikt!

Schoonmaakbedrijven

Facilitaire managers en schoonmaakbedrijven weten hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat bezoekers of gasten een schone ruimte tot hun beschikking krijgen. Zoals; badkamers en toiletten in hotels, beursgebouwen, recreatieparken, scholen, tankstations, etc.Uri-Go laat urinevlekken, maar ook de urine geur permanent verdwijnen. Dit is na onderzoek vastgesteld door met een black light het gereinigde toilet te bekijken. Bij een normaal schoonmaakmiddel bleven er nog rijkelijk veel urinekristallen achter op de wc-bril en in de voegen van de tegels. Bij het toilet dat met Uri-Go was gereinigd, waren alle kristallen geheel verdwenen. De sanitaire ruimten zijn nog nooit zo schoon geweest!

Loading...
Loading...

Huishoudens met kinderen of incontinentieproblemen

Een ongeluk zit in een klein hoekje; te laat naar het toilet, een ongelukje in de auto of op het tapijt, bedplassen, naast het toilet plassen, etc. Vooral met (kleine) kinderen moet u op alles voorbereid zijn! Uri-Go biedt uw een oplossing voor het verwijderen van urine uit elk gewenst materiaal. Of de urine nou uit een matras of uit een tapijt verwijderd moet worden, Uri-Go gaat iedere uitdaging aan! Met de biologisch afbreekbare formule hoeft u zich geen zorgen te maken over de gezondheid van uw kind.Daarnaast kan de Uri-Go ook gebruikt worden bij het reinigen van incontinentiemateriaal.